Kokosrutor med frisk smak av citron

Kategorier:

Behöver du en snabb och enkel dessert som du kan servera dina gäster eller vill du kanske hitta en ny favoritdessert som går hand i hand med din rawfood-diet? Med dessa härliga och välsmakande kokosrutor med citron kan du omvända den allra största rawfood-ateisten i ett litet kick!

Kokosrutorna består av tre olika lager där varje lager är enligt dieten. Botten på kokosrutan består av bland annat kokos, cashewnötter, lönnsirap, finrivet citronskal och kokosolja. Mittenfyllningen består av en härlig citronmassa som är gjord på kokosmjölk, citronsaft, gurkmeja, kakaosmör och cashewnötter. Topplagret till denna välsmakande bakelse består av kokoschips! Titta här för det fullständiga receptet.

Överlag tar receptet cirka 20-25 minuter att få ihop och få i ordning. Ju större form som du ska göra, desto längre tid kommer du också att få räkna med, även om alla steg är precis desamma. Kom ihåg att om du gör en större sats än receptet här ovan avser behöver du se till att du använder dig av två formar eller att du har ett så pass stort kylskåp att du med enkelhet kan få in hela plåten.

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *